Wilujeng sumping

Sadaya kategori

Klep kontrol hideung Arcora pikeun suhu konstan

99.99
Dijual:
0
Ulasan:
0
balik deui karanjang balanja

Kaasup bagian rakitan
Pinding témbok ku colokan 1/2 IPS

Bahan: Messing, ABS sareng Edelstahl, Schwarz Fertig, Thermostatmischventil aus massivem Messing

Pikeun pancuran anu ngambang, ngan pareuman saklar aliranna. Cai panas sareng tiis moal ngahurungkeun deui jam sareng bakal muka deui. Cai masih dina suhuna anu mimiti ditetepkeun. Cocog pikeun manula, murangkalih, déwasa

Permukaan pikeun permukaan corétan sareng tarnish pikeun kahirupan anu pinuh ku kaéndahan
ngagaduhan saluran pendingin anu inovatif pikeun ngirangan résiko ngolesan

Es gibt noch keine Bewertungen.

karanjang balanja

X

Sidik kuring

X
HAYANG KOPI 10%?
Ngalanggan ayeuna kanggo kéngingkeun kode kupon diskon gratis. Entong sono!
    Kéngingkeun diskon 10% mah
    Abdi satuju sareng éta Kaayaan ogé
    Henteu nuhun, kuring langkung resep mayar harga lengkep.